سامان سفر

بروزترین اطلاعات گردشگری دنیا

بروزترین اطلاعات گردشگری دنیا

۵ مطلب در مرداد ۱۳۹۶ ثبت شده است

گردشی در کوچه پس کوچه های تهران!

خیابان ولیعصر ....حداقل تمامی شما هر چند وقت یک بار گذرتون به خیابان ولیعصر میخوره ، حالا به دور از کافه ها و دانشگاه ها و مراکز خرید و.... خیابان ولیعصر بریم یه کم خیابون گردی.

جایی که شاید کمتر دیده شده باشه .احتمالا در خط بی‌آر‌تی خیابان ولیعصر اسم ایستگاه پله اول را شنیده باشید. این ایستگاه اولین محلی است که در آن پله‌های رنگی و طرح‌دار خیابان ولیعصر را خواهید داد. 

در حقیقت این پله‌ها حکم کوچه‌ای را دارد که شما را از خیابان ولیعصر به ناحیه بالاتر کوچه‌های خیابان اکبری می‌رساند.در این محدوده هشت پله وجود دارد که برخی از آ‌ن‌ها با همان نامه پله اول، دوم و ... نامیده می‌شوند و برخی ماننده پله هشتم، هفت پیکر نیز نام دارد.


اکثر طراحی‌های این پله‌ها به اواخر دهه‌ی ۸۰ بازمی‌گردد و طراوات و تازگی اوایل خود را متاسفانه ازدست داده‌اند.

تنها پله‌ای که در این میان پله نیست و آسانسور جای آن را گرفته است پله سوم است که برای دسترسی راحت‌تر آسانسور برای رفت‌و‌آمد تهیه شده است. در کنار این پله‌ها نام طراح و تکنیک‌های به کار گرفته شده در آ‌ن‌ها نوشته شده است. پیاده‌روی در کنار این پله‌های رنگارنگ می‌تواند خوشایند و خاطره‌ساز باشد.

جالب است بدانید که در این مسیر تنها پله‌ها نیستند که شما را جذب خود می‌کنند طراحی‌های دیگری نیز وجود دارد که اگر کمی در هنگام پیاده‌روی به اطراف خود دقت کنید آ‌ن‌ها را خواهید دید. مانند دستان سرسبز طبیعت که درختان را در آغوش خود بغل کرده‌اند و سعی در حفظ آ‌ن‌ها دارند.


هم‌چنین دیوار ساعت که شاید بارها از زیر آن عبور کرده باشید اما نگاهی به بالای سر خود نکرده باشید، یکی از شگفتی‌های این خیابان است. این دیوار شگفت‌انگیز پر است از ساعت‌هایی که هرکدام زمان خاصی را نشان می‌دهند، کسی چه می‌داند شاید خاطره‌هایی را در خود حفظ کرده باشند.


مسیرهای دسترسی:

۱- خط ۷ اتوبوس های تندرو، ایستگاه پله اول تا ایستگاه توانیر

نکته: این خیابان ارزش یک روز گشت و گذار رو داره

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۴ مرداد ۹۶ ، ۱۳:۲۶
محمد تهرانی

با راه‌اندازی مسیر جدید هوایی در خطوط هوایی هنگ‌کنگ از جکی‌چان ستاره سینمای این کشور به عنوان سفیر این خطوط بهره گرفته شد.

برای موفقیت بیشتر در صنعت پررقابت هوایی از جکی چان بازیگر نقش‌های اکشن به عنوان سفیر این برند استفاده کرده است. این ستاره سینما در تبلیغی تجاری از تفاوت‌های این سرویس در برابر دیگر بازیگران این بازار سخن گفته است.

خط جدید هوایی هنگ کنگ برای گسترش این صنعت و معرفی امکان سفری سرگرم کننده و پرانرژی از قهرمان هنرهای رزمی سینمای خود یعنی جکی چان استفاده کرده تا وارد بازار آمریکای شمالی شود.

۳۰ جولای این خطوط هوایی یک سرویس روزانه بدون توقف بین ونکوور و هنگ‌کنگ ایجاد کرده که جکی چان مبلغ آن شده است.

در این تبلیغ سرعت و جذابیت این خط هوایی بین‌المللی با توانایی‌های این بازیگر مقایسه شده‌ است.

جکی جان، سفیر خطوط هوایی هنگ‌کنگ

شعار این تبلیغ هم این است: «ما با هر کسی مثل یک سلبریتی رفتار می‌کنیم، از جمله با خود سلبریتی‌ها».

جکی چان نیز به عنوان سفیر این خط، در مراسم افتتاحیه این خط پروازی در هنگ‌کنگ حضور یافت و به مسافران خوشامد گفت.

مدیرعامل این خطوط هوایی گفت:

همکاری با جکی چان فرصتی همیشگی برای ایجاد ارتباطی بین‌ فرهنگی برای مشتریان ما فراهم می‌کند و در عین حال چهره‌های مشهور و غیرمشهور را به هم نزدیک می‌کند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۰ مرداد ۹۶ ، ۱۰:۴۱
محمد تهرانی

خط هوایی جت بلو (JetBlue) که پنجمین خط هوایی بزرگ داخلی در آمریکاست، قصد دارد سیستمی به نام فلای-فای را داخل هواپیماهایش راه‌اندازی کند. ضمنا این شرکت میخواهد دستگاه‌های سرگرمی داخل هواپیما را به سیستم عامل اندروید مجهز کند. تا پیش از این، اکثر خطوط هوایی آمریکا از سیستم لینوکس (Linux) استفاده می‌کردند.

هواپیماهای جت بلو سیستم اتصال ویژه‌ای به نام  فلای-فای دارند که عین همان وای-فای است اما برای «اتصال هوشمند داخل هواپیماها» طراحی شده و فعلا فقط برای پروازهای داخلی آمریکا فعال خواهد شد.

جت بلو وعده داده که “یک تجربه‌ی «گیت-تا-گیت» با اتصال کامل و بی‌نقص” را برای مسافران فراهم کند. این بدان معناست که آن هواپیماها دیگر وای-فای خود را هنگام بلند شدن و نشستن، قطع نخواهند کرد. خدمات فلای-فای با سرعت ۱۲ تا ۲۰ مگابایت در ثانیه برای هرکدام از دستگاه‌هایی که داخل هواپیما هستند، رایگان عرضه خواهد شد.

در صورت تحقق این برنامه جت بلو اولین خط هوایی داخلی‌ خواهد بود که سیستم درون-پروازی ویژه‌ا‌یی متصل به وای-فای خود هواپیما را راه‌اندازی می‌کند. در حالی که تا قبل از این، مسافران می‌توانستند فقط با دستگاه‌های خودشان از محدوده‌ی وای-فای و اتصال اینترنتی بهره‌مند شوند و هواپیماها خدماتی در این زمینه ارائه نمی‌دادند.

علاوه بر این‌ها جت بلو اعلام کرده است که برای هرکدام از صندلی‌ها یک خروجی و پورت USB فراهم خواهد کرد. البته این مورد آخر چندان هم جدید نیست و خط هوایی American Airlines چند سالی می‌شود که تعدادی از هواپیماهایش را مجهز به این تجهیزات کرده است.


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۸ مرداد ۹۶ ، ۱۵:۵۷
محمد تهرانی
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۳ مرداد ۹۶ ، ۱۷:۲۱
محمد تهرانی

کمی آنطرف تر از اسکله ونکوور، در محله تاریخی گستاون ساعت بخاری هست که یکی از مهمترین محل های تجمع مردم در شهر به حساب می آید. این ساعت ۴/۵ متری در چهار سمت ساعت را نشان می دهد و هر ۱۵ دقیقه یکبار صدای سوت مانندی از آن به گوش می رسد و مثل لوکوموتیو از بالایش دود در می آید. ساخت این ساعت بخار که از زیباترین جاذبه های ونکوور است داستان جالبی دارد که در ادامه به آن میپردازیم.

با دیدن این ساعت آنتیک که ظاهری شبیه ساعت های قدیمی دارد و در روش کارش از تکنولوژی های قدیمی استفاه شده شاید باور نکنید که چندین دهه بیشتر از درست شدنش نمی گذرد. این ساعت در هنگام نوسازی محله گستاون توسط یک ساعت ساز معروف در سال ۱۹۷۷ ساخته  و داستان به وجود آمدنش از ساخت یک آزادراه شروع شده است! در دهه ۱۹۶۰ بیشتر شهرهای آمریکای شمالی مثل نیویورک و تورنتو آزادراه هایی داشتند که دقیقا از وسط شهر و از کنار اسکله رد می شد اما در ونکوور خبری از این آزادراه ها نبود به همین دلیل شهرداری تصمیم می گیرد که آزادراه بزرگی را درست کند که دقیقا از وسط محله های تاریخی گاستاون و چایناتاون رد می شد. اعتراض کسانی که در مسیر ساخت این بزرگراه خانه داشتند باعث شد که برنامه ساختش به آینده موکول شود و به جای آن ساختمان های محله تاریخی که کم کم در حال خراب شدن بودند مرمت شوند.

نوسازی محله گستاون شروع شد و تا سال ۱۹۷۷ تقریبا به پایان رسیده بود اما همچنان جای یک نقطه مرکزی در شهر خالی بود، جایی که مردم در مناسبت های مختلف دورش جمع شوند و همدیگر را پیدا کنند به همین دلیل افراد ثروتمند شهر حدود ۵۸ هزار دلار پول جمع کردند تا ساعتی آنتیک را درست کنند. قرار بر این شد ساعتی بخار ساخته شود که نشانی از گذشته صنعتی این محله  را داشته باشد به همین دلیل ساعت را از نوع بخار ساختند، این ساعت بخار دومین ساعت بخاری بود که تا آن زمان ساخته شده بود. اولین ساعت بخار دنیا توسط مردی انگلیسی به نام «جان اینشاو» در سال ۱۸۵۹ ساخته شد تا بتواند با کمک آن مشتری ها را جذب مغازه اش کند. «جان اینشاو» که قبلا ماشین آلات بخار برای راه آهن و کشتی ساخته بود ساعتی درست کرد که در آن بخارهای دیگ بخار به قطرات آب تصعید می شدند و در فواصل مشخص زمانی بر روی قاب ساعت می ریختند. ساخت این ساعت آنقدر بلندپروازانه بود که در نهایت مغازه او در اوایل دهه ۱۸۸۰ به تالار موسیقی تبدیل شد.

ساعت گستاون به روشی دیگر کار می کند و در واقع اصلا روش کارش با بخار نیست بلکه انرژی خودش را از جاذبه زمین می گیرد. این ساعت از چندین توپ تشکیل شده که می افتند و باعث حرکت عقربه های ساعت می شوند. موتور بخار کوچک دوباره توپ ها را به بالا هدایت می کند این موتور بخار فقط مسئول سوت زدن و بخار بیرون دادن است. سازنده این ساعت تا به حال ساعت های بخار زیادی را برای شهرهای مختلف ساخته است.


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۳ مرداد ۹۶ ، ۱۰:۱۷
محمد تهرانی